пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

Відзначення Дня захисника України, присвяченого 75-річчю від початку формування Української повстанської армії - «Відповідь нескореного народу»


 
    14 жовтня – свято Покрови Пресвятої Богородиці, яка не раз рятувала наш народ від ворожої навали. Його здавна шанували наші предки, особливо козаки, воїни Української повстанської армії – всі, хто захищав Україну і просив допомоги у Небесних Сил. Тому не випадково саме в цей день ми відзначаємо і велике релігійне свято, і День українського козацтва, вшановуємо воїнів УПА, а цього року втретє на державному рівні відзначаємо День захисника України.
Події останніх трьох років об'єднали нас, пробудили в кожного почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних справ. Боротьба за перемогу стала всенародним рухом.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України 12 жовтня 2017 року в актовій залі училища провела тематичну виховну годину на тему «Відповідь нескореного народу» - до відзначення Дня захисника України, присвяченого 75-річчю від початку формування Української повстанської армії». 

Немає коментарів:

Дописати коментар